Cel mai bun ceas purtabil-3 Service

 

 

 

Ceasul dvs. va afișa datele despre oaspeți în orice moment se apropie de telefonul dvs. și puteți răspunde sau respinge apelul utilizând direct ceasul. În prezent, nu trebuie să vă stresați din cauza pierderii oricărui apel în orice caz, atunci când nu sunteți lângă telefon.

 

În prezent, Spotify funcționează doar cu o piesă de purtabile precum Apple Watch, Garmin Watch, Fitbit Watch și altele. Pentru a acorda atenție muzicii Spotify de pe Huawei Watch, puteți gestiona acum redarea Spotify de pe telefon. https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-3/buy/

 


Huawei Watch 3 este un ceas inteligent cu aspect incredibil și folosește rapid HarmonyOS propriu al Huawei. ... Putem vedea o tonă de potențial în Watch 3; echipamentul este extrem de grozav, iar vitrina sa fantastică s-ar împrumuta pe traseul de pe ecran, la fel ca exercițiile direcționate cu linii directoare vivificate.

 

Aplicația Huawei Health și dispozitivele de contact. Contactați colțul din dreapta sus al ecranului și apoi selectați Anulare împerechere gadget. Verificați dacă gadgetul purtabil este încă potrivit cu telefonul dvs. Cu condiția ca acest lucru să fie adevărat, ștergeți datele care se potrivesc, dezactivați Bluetooth-ul pe telefon și asociați din nou telefonul cu gadgetul dvs. portabil.

 

 

 Acordați decizii, redați muzică și descărcați aplicații fără a fi asociat cu telefonul dvs., utilizând efectiv numărul dvs. actual. Nu ar putea exista o metodă mai bună de asociere cu persoane decât printr-un apel. Orice smartwatch Huawei va funcționa cu orice telefon mobil iPhone sau Android. Combinarea și aranjarea este rapidă și simplă, indiferent de tipul de telefon pe care îl dețineți.

 

Organizația este numită un pericol pentru siguranța publică în țară. Huawei adună și oferă o mulțime de informații. În plus, ei spun că pot aduna și partaja informații despre tine din surse publice și de afaceri.

 

Aparent, cel mai atractiv smartwatch fabricat de Huawei, Huawei Watch 3 Pro este noul lider al organizației purtabile. Este accesibil în câteva stiluri, depășit de o față de 48 mm și un spectacol OLED de 1,47 inci la 60 Hz.

 

Comments

Popular Posts